Nekad nebūtu domājis, ka visparastākais kefīrs var tik veiksmīgi izcelt vistas gaļas garšu. Šī ir ļoti ātri un viegli pagatavojama recepte, un pats labākais ir tas, ka pie plīts vispār nav jāstāv.
Šī recepte ir ideāli piemērota tiem, kuri pēc darba nevēlas uztraukties par vakariņu gatavošanu. Viss ir maksimāli vienkārši un ātri!
Šī ēdiena pagatavošanai var izmantot jebkuru vistas gaļas daļu. Šodien es nolēmu izmantot vistas stilbiņus. Ātri pāriesim pie gatavošanas procesa!
Pārejam pie gatavošanas procesa.
Ēdiena pagatavošanai vajadzēs 6 vistas stilbiņus, 1 sīpolu, garšvielas pēc saviem ieskatiem. Kefīram jābūt pietiekami, lai pilnībā noklātu vistas stilbiņus.
Es nomazgāju vistas stilbiņus un ievietoju tos dziļā traukā. Tad smalki sagriež sīpolus.
Pievienoju sīpolus vistas stilbiem. Tad pievienoju sāli, maltus melnos piparus, saldo papriku un sasmalcinātu ķiploku. Visu kopā samaisu.
Tad pārlej vistas gaļu ar kefīru. Samaisu trauka saturu un atstāju vistu marinēties 20-30 minūtes. Pēc pusstundas izņemu stilbiņus no kefīra.
Tikmēr nomizoju kartupeļus un sagriežu mazās šķēlītēs. Kartupeļu šķēlītes ielieku kefīra un sīpolu maisījumā, kas palicis no vistas stilbiņiem. Visu samaisu.
Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk